По време на събитието, чуждестранните лектори на Teoxane – Zeljko Rotim и Kirdar Guney ще ви представят анализ и анатомия на лицето и устните, индивидуален подход в техниките на инжектиране, продуктови спецификации и клинични случаи.

Програмата ще бъде разделена на 2 панела, в които ще бъдат представени лекторски презентации и live демонстрации.

1. Панел LipUnique – ПЪЛНА ГАМА ОТ ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ, СЪЗДАДЕНИ С ПОЧИТ КЪМ ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА

Открийте как в работата си с Teoxane, можете да предложите индивидуален подход в инжекционните процедури за устни с естествено изглеждащи за пациентите резултати. Teoxane предлага цялостна серия от дермални филъри с близка до естествената хиалуронова киселина, посветена на най-изразителната зона на лицето – устните.

2. Панел MLT 3.1 – ПЕРСОНАЛНИЯ ПОДХОД НА TEOXANE В МНОГОПЛАСТОВAТА ТЕХНИКА НА ИНЖЕКТИРАНЕ

3 дълбочини, 3 филъра в 1 точка на инжектиране е скритото послание зад MLT 3.1 – многопластовата техника на Teoxane, предназначена за средна трета на лицето. Подходът на Teoxane е ориентиран към философията за постигане на естествено изглеждащи резултати с малко количество филър – за по-оформени и повдигнати скули, с видимо по-добро състояние на вида на кожата.

По време на курса, ще се запознаете с продуктовото портфолио на Teoxane и ще ви бъдат демонстрирани техники за безопасно приложение, с подчертана важност върху анатомичните познания.

Споделете това Събитие
Детайли за събитието
Dr. Kirdar Guney
Dr. Zeljko Rotim

1. Панел LipUnique - ПЪЛНА ГАМА ОТ ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ, СЪЗДАДЕНИ С ПОЧИТ КЪМ ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА

Открийте как в работата си с Teoxane, можете да предложите индивидуален подход в инжекционните процедури за устни с естествено изглеждащи за пациентите резултати. Teoxane предлага цялостна серия от дермални филъри с близка до естествената хиалуронова киселина, посветена на най-изразителната зона на лицето - устните.

Топъл обяд.

ПЕРСОНАЛНИЯ ПОДХОД НА TEOXANE В МНОГОПЛАСТОВAТА ТЕХНИКА НА ИНЖЕКТИРАНЕ

3 дълбочини, 3 филъра в 1 точка на инжектиране е скритото послание зад MLT 3.1 - многопластовата техника на Teoxane, предназначена за средна трета на лицето. Подходът на Teoxane е ориентиран към философията за постигане на естествено изглеждащи резултати с малко количество филър - за по-оформени и повдигнати скули, с видимо по-добро състояние на вида на кожата.

По време на курса, ще се запознаете с продуктовото портфолио на Teoxane и ще ви бъдат демонстрирани техники за безопасно приложение, с подчертана важност върху анатомичните познания.

MLT 3.1 – ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД В МНОГОПЛАСТОВТА ТЕХНИКА НА ИНЖЕКТИРАНЕ С TEOXANE
Оставете коментар

Детайли за събитието