Периорална област: различни техники за корекция на устни и назолабиали. Мезотерапия на цяло лице и шия с два продукта. Продуктово портфолио. Инжекционна и топографска анатомия. Анамнеза и анализ на лицето. Процес на стареене. Антисептика и инструментариум. Усложнения и техния мениджмънт. Техники на инжектиране
Работа върху пациенти: Всеки участник трябва да подготви пациент върху когото ще поставя филър.

Целта на курса е да въведе участниците в света на лицевата естетика. Лекторът си е поставил задача да запознае участниците с продуктовото портфолио на бранда и да им демонстрира безопасни и сигурни техники за тяхната апликация докато подчертава важността от анатомични познания.
Използването на дермални филъри в областта на лицето и шията е широко застъпена практика и изключително търсена услуга в световен мащаб. Тя предоставя възможността на клинициста да коригира лицева асиметрия, да подобрява лицеви черти и да постига цялостно подмладяване и разкрасяване на лицето по минимално инвазивен метод.
Ще се обсъдят възможните усложнения и най-вече техния мениджмънт.

 

Споделете това Събитие
Детайли за събитието

Периорална област: различни техники за корекция на устни и назолабиали. Мезотерапия на цяло лице и шия с два продукта. Продуктово портфолио.

Топъл обяд.

Инжекционна и топографска анатомия. Анамнеза и анализ на лицето. Процес на стареене. Антисептика и инструментариум. Усложнения и техния мениджмънт.
Техники на инжектиране.

Кратка кафе пауза.

Работа върху пациенти: Всеки участник трябва да подготви пациент върху когото ще поставя филър.

I НИВО: ПРИЛОЖЕНИЕ НА ДЕРМАЛНИТЕ ФИЛЪРИ В ДЕНТАЛНАТА ПРАКТИКА
Оставете коментар

Детайли за събитието