Дефиниция и индикации за релечение – осъзнаване на разликите между първичното ендодонтско лечение и релечението.Диагноза в ендодонтията .Оценка на степента на трудност – кога да стартираме лечение ,кога да реферираме пациента към специалист.

 

Стратегия и клинични техники за отстраняване на различни видове обтурационни материали.Инструментариум.Мениджмънт на ятрогенни събития – перфорации,прагове и сепарирани инструменти .

 

Препариране на ендодонтското пространство – видове инструменти. Иригация и релечение – особености.

 

Обтуриране на кореновите канали – особености в контекста на релечението.Обтуриране на апикални форамени с голям размер и ирегулярна форма ,аплициране на МТА и апикална бариера

Споделете това Събитие
Детайли за събитието
Д-р Емил Сариев
лекар по дентална медицина
Д-р Сариев развива своя практика насочена към микроскопски подпомогната ендодонтия

Дефиниция и индикации за релечение - осъзнаване на разликите между първичното ендодонтско лечение и релечението.Диагноза в ендодонтията .Оценка на степента на трудност - кога да стартираме лечение ,кога да реферираме пациента към специалист.

Стратегия и клинични техники за отстраняване на различни видове обтурационни материали.Инструментариум.Мениджмънт на ятрогенни събития - перфорации,прагове и сепарирани инструменти .

Топъл обяд.

Препариране на ендодонтското пространство - видове инструменти. Иригация и релечение - особености.

Обтуриране на кореновите канали - особености в контекста на релечението.Обтуриране на апикални форамени с голям размер и ирегулярна форма ,аплициране на МТА и апикална бариера.

Релечение
410.00 лв. без включено ДДС
Оставете коментар

Детайли за събитието