Ботулинов токсин – анатомия на зоните в които се прилага в областта на лицето. Видове разреждане според приложението. Прилагане на ботулинов токсин в горната, средната и долната трета на лицето. Лечение на бруксизъм. Гингивална усмивка. Продуктово портфолио. Инжекционна и топографска анатомия Анамнеза и анализ на лицето. Процес на стареене. Антисептика и инструментариум. Усложнения и техния мениджмънт. Техники на инжектиране Практическа част:
Демонстрация на всички зони на модел и индивидуална работа на всички курсисти върху модели.

Целта на курса е да въведе участниците в света на лицевата естетика. Лекторът си е поставил задача да запознае участниците с продуктовото портфолио на бранда и да им демонстрира безопасни и сигурни техники за тяхната апликация докато подчертава важността от анатомични познания.
Използването на дермални филъри в областта на лицето и шията е широко застъпена практика и изключително търсена услуга в световен мащаб. Тя предоставя възможността на клинициста да коригира лицева асиметрия, да подобрява лицеви черти и да постига цялостно подмладяване и разкрасяване на лицето по минимално инвазивен метод.
Ще се обсъдят възможните усложнения и най-вече техния мениджмънт.

Споделете това Събитие
Детайли за събитието

Ботулинов токсин – анатомия на зоните в които се прилага в областта на лицето. Видове разреждане според приложението. Прилагане на ботулинов токсин в горната, средната и долната трета на лицето. Лечение на бруксизъм. Гингивална усмивка. Продуктово портфолио.

Топъл обяд.

Инжекционна и топографска анатомия Анамнеза и анализ на лицето. Процес на стареене. Антисептика и инструментариум. Усложнения и техния мениджмънт.
Техники на инжектиране

Кратка кафе пауза.

Демонстрация на всички зони на модел и индивидуална работа на всички курсисти върху модели.
Всеки участник трябва да си осигури модел върху който ще работи.

БОТУЛИНОВ ТОКСИН – НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ. ЛЕЧЕНИЕ НА БРУКСИЗЪМ
Оставете коментар

Детайли за събитието