Patricia Academy е част от семейството на Дентално депо Патриция и има за цел да работи за професионалистите, които постоянно се стремят да подобрят своето професионално ниво. Обучителният център разполага с 60 места и предлага курсове, които да бъдат полезни за дентални специалисти, дентални асистенти и студенти. Програмата му е съобразена с желанията и възможностите на българските зъболекари и техните пациенти. Целта е курсовете да бъдат оптимално съчетание между теория и практика.

Лекторите, поканени в Patricia Academy, се нареждат сред водещите имена в денталната практика в страната и чужбина. Курсовете се провеждат в различни компактни групи, което позволява на лектора да следи за изпълнението на всеки участник и за качественото овладяване на практическите умения.

Patricia Academy предлага и възможността за изготвяне на индивидуален план-програма за всяка клиника, според съответните потребности и изисквания, в различни области, включително орална медицина, кариесология, имплантология и протетика, естетична дентална медицина, обучение на дентални асистенти др. А курсовете по мениджмънт и управление на екипи, ще помогнат на практикуващите дентални лекари и собствениците на частни кабинети да развият своята практика и да изградят един успешен бизнес.

Аз знам, че нищо не знам!
Последни коментари
    Категории
    Event Search