Комбиниран двудневен курс за дермални филъри и ботулинов токсин.
Дата: 26 и 27 януари 2019
Място: Пловдив, Естетичен център д-р Лили Гюдюлева
Ул. П.Д.Петков 23 ет.3

Участниците ще имат възможност да отработят техниките на пациенти (модели).

Моля да ни информирате ако не можете да си осигурите модели за практическата част, седмица преди курса, за да Ви бъдат осигурени.

 

Споделете това Събитие
Детайли за събитието

Приложението на ботулинов токсин тип А за естетически и лечебни цели. Начини за разреждане и дозировка при различните продукти на пазара . Протокол за поставяне на ботулинов токсин тип А.

Техники за поставяне на ботулинов токсин тип А в горната трета на лицето - изглаждане на гневна бръчка, бръчки тип ”пачи крак" , релаксиране и отслабване на m.masseter (при бруксизъм), приложение при гингивална усмивка. Практически техники върху специално подбрани пациенти (модели).

Приложението на дермални филъри за естетически и лечебни цели. Видове дермални филъри. Принципи на стареене на лицето. Как да се прави правилна оценка за степента на остаряване и цялостен план на естетичните процедури. Фотодокументация. Протокол за поставяне на дермални филъри..

Техники за попълване на назолабиални и марионетни бръчки, оформяне на „ъгъла на Купидон” между устните и носа, оформяне на контура на устните, увеличаване на обема им и рехидратация на устните, лифтинг на лицето, назолабиални бръчки..

Билет
Филъри и Ботокс
Оставете коментар

Детайли за събитието