Директните композити осигуряват на клинициста възможността по много ефективен начин да постига отлични естетични резултати при минимално рушене нa зъбната структура. Лекцията ще обхване клинични аспекти на антериорния композит – от избор на правилните цветове до накрайници за препарация, послойни композити и трикове във финирането и полирането. Ще бъде показано как да наслоявате максимум по 2 или 3 цвята за постигане на възстановявания с вид на витални зъби.

В практическия курс ще Ви бъде показано как да постигате отлични естетични резултати в ежедневната Ви работа с използване на директни композити. Изолация. Фотодокументация. Планиране на диагностика и лечение. Познаване на зъбните субстрати. Адхезивни процедури и подготовка на кавитета. Правилните нюанси за конкретния случай. Layering техники при фронтални и дистални зъби – възможности за нанасяне на 2 и 3 цвята.

Споделете това Събитие
Детайли за събитието
Д-р Серхат Кьокен

Директните композити осигуряват на клинициста възможността по много ефективен начин да постига отлични естетични резултати при минимално рушене нa зъбната структура. Лекцията ще обхване клинични аспекти на антериорния композит - от избор на правилните цветове до накрайници за препарация, послойни композити и трикове във финирането и полирането. Ще бъде показано как да наслоявате максимум по 2 или 3 цвята за постигане на възстановявания с вид на витални зъби.

В практическия курс ще Ви бъде показано как да постигате отлични естетични резултати в ежедневната Ви работа с използване на директни композити. Изолация. Фотодокументация. Планиране на диагностика и лечение. Познаване на зъбните субстрати. Адхезивни процедури и подготовка на кавитета. Правилните нюанси за конкретния случай. Layering техники при фронтални и дистални зъби - възможности за нанасяне на 2 и 3 цвята.

Създайте Вашите Собствени Композитни Шедьоври - Лекция
190.00 лв. без включено ДДС
Създайте Вашите Собствени Композитни Шедьоври - Лекция и Практика
500.00 лв. без включено ДДС
Оставете коментар

Детайли за събитието
Sponsors